TOP LATEST FIVE بیماری خود ایمنی چیست URBAN NEWS

Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

Blog Article

در این حالت فرد مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. در بدن ممکن است دو نوع نقص ایمنی ایجاد شود: نقص ایمنی اولیه و ثانویه

ما در کلینیک و آزمایشگاه ساواژنوم آزمایشات ژنتیکی، مشاوره ژنتیکی و توصیه های مدیریت مراقبتی را برای مراجعین ارائه می دهیم. مهارت پزشکان متخصص ژنتیک ما در بررسی اختلالات ژنتیکی شناخته شده یا مشکوک که بر بیماری زایی افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تأثیر می گذارد به شما کمک می کند. ما به بیماران در موارد زیر کمک می کنیم:

انسولین فرایندهایی که باعث تجمع کتون در خون شما شده است را معکوس کرده و همراه دریافت مایعات و الکترولیت ها، انسولین نیز معمولا از طریق وریدی به شما تزریق خواهد شد.

تیموس: غده‌ای است که از دو لوب تشکیل شده و در جلوی نای و پشت استخوان سینه قرار می‌گیرد.

کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی

برای اطلاعات بیشتر و دریافت وقت چگونه بیماری های خود ایمنی را درمان کنیم ویزیت/مشاوره ژنتیک حضوری و تلفنی:

آدنوئیدها: شامل دو غده کوچک هستند که در قسمت پشتی بینی قرار دارند.

پاسخی که توسط این مکانیسم‌های ایمنی ایجاد می‌شود، غیر اختصاصی و عمومی است به این صورت که ایمنی که توسط این مکانیسم ایجاد شده به طور مستقیم تنها یک پاتوژن را هدف قرار نمی‌دهد بلکه سد دفاعی در برابر تمام عوامل عفونی ایجاد می‌کند.

این پروتئین‌ها قادر به تشخیص پاتوژن‌های مختلف از یکدیگر نیستند و به صورت غیر اختصاصی به تمام پاتوژن‌ها حمله می کنند.

برخی از علائم افت فشار خون ارتواستاتیک ممکن است شامل سرگیجه، سبکی سر هنگام ایستادن و تاری دید باشند.

زمانی که یک پاتوژن موفق به عبور از سد دفاعی اولیه شد و توانست به بدن راه پیدا کند باید با دومین خط دفاعی غیر اختصاصی بدن مواجه شود.

۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست! دسته بندی این مطلب:

اگر در معرض خطر ابتلا به یک بیماری خودایمنی هستید، در اینجا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود انجام دهید.

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Report this page