عامل بیماری گال یا جرب CAN BE FUN FOR ANYONE

عامل بیماری گال یا جرب Can Be Fun For Anyone

عامل بیماری گال یا جرب Can Be Fun For Anyone

Blog Article

برخی از درمان‌های سنتی گال می‌توانند موجب عوارض جانبی ناخواسته مانند احساس سوزش در پوست، قرمزی، تورم و حتی بی‌حسی یا گزگز شوند.

در صورت عدم درمان به موقع ممکن است این موجودات، مدت طولانی روی سطح پوست باقی بمانند و حتی در آن فرو روند و تولیدمثل کنند.

در مجموع، عوارض جانبی اندک و خفیف گزارش شدند. سطح اطمینان ما به برآوردهای اثر عمدتا پائین تا متوسط بود. گزارش‌دهی ضعیف یک محدودیت اصلی بود.

 رایج ترین شکل انتقال گال انتقال از راه تماس مستقیم پوست فرد بيمار با پوست فرد سالم می‌باشد. گال همچنین می‌تواند توسط حوله مشترک و سایر وسایل شخصی یا خوابيدن در بستری که فرد آلوده قبلا از آن استفاده کرده پخش شود.

کنه ها معمولاً بیش از ۴۸ تا ۷۲ ساعت دور از میزبان زنده نمی مانند و اگر ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتیگراد) قرار بگیرند ، می میرند.

آنچه در اینجا بدان پرداختیم، بررسی بیماری پوستی گال و راه‌های انتقال آن بود. در ادامه، روش‌های درمان این بیماری را تحلیل کرده و از انواع داروی بیماری گال نیز نام بردیم.

دوره آموزش اطفاء حریق در آزمایشگاه آرامش به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، آزمایشگاه آرامش در این دوره آموزشی دو ساعته که روز […]

گال در یک شب درمان نمی شود و شاید خارش را برای چند مدت داشته باشد. در طی درمان عادت های سالم را تمرین کنید چون می تواند به دستیابی سریع تر نتایج کمک کند. اگر می توانید استراحت و ورزش بیشتری داشته باشید. در صورت امکان رژیم غذایی سالم مصرف کنید چون تمامی این عوامل به بهتر شدن وضع شما کمک خواهند کرد.

حمام نمک یک روش ساده و موثر برای درمان گال محسوب می شود. درصورت باز بودن زخم ها در زمان حمام نمک ممکن است کمی احساس گزش پیدا کنید، اما این درمان به تسکین خارش کمک می کند.

گال به طور معمول در اثر تماس مستقیم پوست عامل بیماری گال گیاهان به پوست با کسی که گال دارد ، گسترش می یابد و معمولاً تماس برای گسترش گال باید طولانی شود.

درمان با یک تا سه دوز از ایورمکتین یا یک تا سه بار استفاده از پرمترین بعد از چهار هفته ممکن است منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخ‌های پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان ندهد (شواهد با قطعیت پائین).

شستشو و استفاده از داروهای بدون نسخه ممکن است خارش پوست شما را کاهش دهد، اما قادر به از بین بردن بیماری نخواهند بود. 

درمان گال معمولاً شامل خلاص شدن از آلودگی با پمادها، کرم‌ها و لوسیون­های است که می‌توانند مستقیماً روی پوست استفاده شوند. داروهای خوراکی نیز برای درمان گال موجود است.

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

Report this page